bola tangkas2 – Video Skandal Host di dalam Drawing Piala Dunia 2014December 12, 2013December 12, 2013agenbola

Selesai daripada beberapa hari ini dalam mediakan ada nya presenter mempesona yang udah mengundi di drawing fase himpunan babak Piala Dunia 2014 yang udah di hadirkan pada Brasil. Salah satu aktris yang berpanggilan Fernanda Lima yg menjadi idola besar mania sepak bola dalam kala memilikinya acara tersebut. walakin guna saat ini dirinya yang telah di lansir memilikinya sebuah skandal video intim beserta dengan si kekasihnya yg bernama Rodrigo Hilbert.test1

Dari cewek tersebut yang serta-merta sebagai satu tontonan yang menarik, di Piala Dunia maya selepas dirinya memerankan presenter di dalam drawing Piala Dunia 2014 di Bahia, Negara brazil, dalam tanggal (6/12/13). Daripada sang selebritis yg berumur 36 tahun ini yg udah mempergunakan daripada gaun yang punya warna emas dengan adanya penggalan rendah di sesi dadanya.

Dr beberapa hari yg ada selepas dirinya jadi presenter di dalam undian sejumlah negeri yg mengiringi atas Piala Dunia 2014, Lima yg saksama tersangkut pada adanya urusan video syahwat dengan si kekasihnya. Kondisi itu udah di ketahui dari surat kabar 101 Great Goald yang sudah melepaskan pemberitaan ada nya video intim yang udah tersebar dengan pria yg dinamakan Rodrigo Hilbert.

Pada sebuah video yang menyandang waktu 1 menit 3 detik itu, Lima yg telah memakai dr lingerie berwarna hitam gelap, sedangkan daripada sang kekasihnya yang cuma menggunakan celana dalam. Daripada keduanya yg udah tampil luar biasa mesra dgn silih berpelukan pada suatu sofa. Selesai dirinya berciuman mereka langsung berpelukan bersama secara mesranya.

Dr adanya video tersebut yg setelah itu saksama berhenti sesudah daripada Lima & Hilbert yang telah gak mampu untuk meneruskan sebab mereka berdua terjatuh dari sofa di dalam momen semakin hangatnya bermesranya mereka. Hilbert & Lima yang sudah di ketahui start untuk merajut tali mulai dr tahun 2010 dahulu, serta dr keduanya yang udah mendapatkan 2 anak, seluruhnya laki2.

Daripada adanya performa Lima pada Drawing Piala Dunia 2014 betul2 udah menghasilkan geger di Piala Dunia 2014. Diantaranya yg sudah pada lansir untuk Daily Mail setiap detiknya terdapat yg memberikan pandangan kepada Lima seturut ada nya acara itu.